Outsourcing Woningbelang Valkenswaard

KA omgeving Woningbelang Valkenswaard in juli 2016 ondergebracht bij Unified
Klant: Woningbelang Valkenswaard
Gebruikte oplossingen:
  • ASP/SAAS
  • Uitwijk services
  • Outsourcing
  • Datacenter

Woningbelang Valkenswaard kiest voor ASP dienstverlening van Unified
Medio maart 2016 is er een RFP uitgeschreven voor het outsourcen van de kantoorautomatisering. en het technisch beheer van de omgeving. Tevens zocht men een oplossing voor het vervangen van de huidige werkplek met als doel het eenvoudig, beheersbaar houden van de ICT infrastructuur. Na een selectietraject is er in mei 2016 besloten de opdracht te gunnen aan Unified.

Eind juli is de omgeving van 50 werkplekken live gegaan in het datacenter van Unified. De omgeving draait op nieuwe HP Servers en een EMC Unity All Flash en VNX opslag/storage systeem.

Over Woningbelang Valkenswaard
Woningbelang is een woningcorporatie die een actieve bijdrage levert aan een levensvatbaar Valkenswaard en Bergeijk. Woningbelang heeft bijna 3.800 huurwoningen en maatschappelijk vastgoed zoals gezondheidscentra en zorgwoningen. Ze verhuren ook een aantal garages en parkeerplaatsen. Het grootste gedeelte van het vastgoed staat in Valkenswaard. Woningbelang biedt mensen en maatschappelijke instellingen huisvesting en woondiensten in een leefbare omgeving binnen de SRE-regio en vooral in Valkenswaard en Bergeijk.

Alle mensen en instellingen kunnen bij Woningbelang terecht. Maar in het bijzonder zij die niet het vermogen hebben (in financiële, fysieke, psychische of sociale zin) om op eigen kracht passende huisvesting te vinden. Woningbelang geeft hier invulling aan door te zorgen voor een gevarieerd aanbod van woningen, diensten en maatschappelijk vastgoed met een eerlijke verhouding tussen kwaliteit en prijs.

Over Unified B.V.
Unified B.V. ontzorgt al ruim 10 jaar woningcorporaties op het vlak van de ICT.  We ondersteunen meer dan 25 corporaties met onder andere Outsourcing, Beheer,  Hosted back-up en replicatie, Uitwijk en informatiebeveiliging. Ons team bestaat uit ruim 20 enthousiaste medewerkers. Naast onze dienstverlening verzorgen we de hard- en software bij ongeveer 100 woningcorporaties.

Publicatiedatum: