Outsourcing Sint Antonius van Padua

Outsourcing Sint Antonius van Padua
De klant heeft afscheid genomen van haar dedicated hardware omgeving en draait haar KA omgeving in het datacenter van Unified
Klant: Sint Antonius van Padua
Gebruikte oplossingen:
  • Uitwijk services
  • Outsourcing
  • Service
  • Datacenter

Woningstichting Sint Antonius van Padua uit Noordwijkerhout, één van de drie woningcorporatieklanten uit de bollenstreek heeft ervoor gekozen om haar volledige kantoorautomatisering onder te brengen bij Unified. 

De hardware van de KA omgeving van Sint Antonius van Padua liep uit support en er moest een keuze gemaakt worden om nog door te draaien op de huidige hardware of te investeren in een nieuwe omgeving. Na een aantal inventariserende gesprekken heeft Unified een voorstel geschreven voor het Outsourcen van de huidige kantoorautomatisering in het datacenter van Unified. De omgeving draait op nieuwe HP servers en de opslag/storage wordt gedeeld met twee andere corporaties. Medio oktober is de evpn verbinding opgeleverd en is de nieuwe omgeving ingericht in het datacenter van Unified.

Over Sint Antonius van Padua
De organisatie van Woningstichting Sint Antonius van Padua is vooruitstrevend en zet zich in voor een prettig woonklimaat en goede leefomgeving voor jong en oud. Met 1.920 woningen, 114 garages en twee verzorgingshuizen in het aanbod zijn zij een bekende partij op de regionale woningmarkt. Groei is voor Sint Antonius van Padua essentieel, want stilstand is immers achteruitgang. Men wil groeien naar een professionele en klantgerichte organisatie, waarbij wordt ingespeeld op ontwikkelingen in de markt.
 
Over Unified B.V.
Unified B.V. ontzorgt al ruim 10 jaar woningcorporaties op het vlak van de ICT.  We ondersteunen meer dan 25 corporaties met onder andere Outsourcing, Beheer,  Hosted back-up en replicatie, Uitwijk en informatiebeveiliging. Ons team bestaat uit ruim 20 enthousiaste medewerkers. Naast onze dienstverlening verzorgen we de hard- en software bij ongeveer 100 woningcorporaties.

Publicatiedatum: