Outsourcing Duwo

Studentenhuisvester Duwo kiest voor ASP dienstverlening van Unified
Klant: Duwo
Gebruikte oplossingen:
  • ASP/SAAS
  • Hosted backup
  • Outsourcing
  • Datacenter

Studentenhuisvester Duwo kiest voor ASP dienstverlening van Unified 

Medio mei 2016 is er een RFP uitgeschreven voor het verbeteren van het ICT Beheer door het uitbesteden van de IT-infrastructuur en het technisch beheer bij een professionele service provider. Daarnaast wilde men een uniforme werkplek creëren waardoor een betere en eenvoudige beheersing, ontwikkeling en beveiliging van de ICT infrastructuur kon worden gerealiseerd. Na een uitgebreid selectietraject is er in juli 2016 besloten de opdracht te gunnen aan Unified.

Eind oktober is de omgeving van 200 werkplekken live gegaan in het datacenter van Unified. De omgeving draait op nieuwe HP Servers en een EMC Unity All Flash en VNX opslag/storage systeem.

Over DUWO
DUWO verhuurt ongeveer 29.000 woningen in de regio Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden én Deventer. Het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) geeft DUWO al jaren mooie voldoendes. Maar van voldaan achterover leunen is geen sprake. Er is veel werk aan de winkel. Voor studenten blijft het moeilijk om aan betaalbare, veilige en kwalitatief goede woonruimte te komen.Als grootste studentenhuisvester van Nederland wil DUWO een leidende rol blijven spelen om dit woningtekort terug te dringen en de dienstverlening rond haar studentenhuisvesting verder te verbeteren. Om de doelgroep optimaal te bedienen wordt DUWO in 2013 een online studentenhuisvester: studenten kunnen nu al hun zaken met DUWO online afhandelen, tot en met het tekenen van het huurcontract aan toe. Daarmee werkt DUWO efficiënt en goedkoop. In 2014 begint DUWO bovendien een internationale samenwerking met buitenlandse studentenhuisvesters. En vanaf begin 2015 hebben ook de buitenlandse studenten online dienstverlening. Zoveel mogelijk studenten uit binnen- en buitenland onderdak bieden, met betaalbare woningen die aan alle hedendaagse eisen voldoen: dat is waar het DUWO om gaat.

Over Unified B.V.
Unified B.V. ontzorgt al ruim 10 jaar woningcorporaties op het vlak van de ICT.  We ondersteunen meer dan 25 corporaties met onder andere Outsourcing, Beheer,  Hosted back-up en replicatie, Uitwijk en informatiebeveiliging. Ons team bestaat uit ruim 20 enthousiaste medewerkers. Naast onze dienstverlening verzorgen we de hard- en software bij ongeveer 100 woningcorporaties.

Publicatiedatum: